تاریخ: شنبه 21 خرداد 1390 - 22:14 عنوان: امکان استفاده از قطرهای مختلف ارماتور تقویتی در یک پلان ؟؟
در یک پلان ارماتورگذاری گاهی لازم است که در یک نوار طراحی مثل زیر دیوار برشی از ارماتور تقویتی با قطر بیشتر از انچه در نوارهای دیگر استفاده شده استفاده کنیم
ایا با استفاده قطرهای مختلف ارماتور تقویتی در یک پلان فونداسیون در نوارهای طراحی مختلف موافق هستید ؟؟
به نظر خودم تنها مشگل که در این زمینه بوجود می اید دقت بیشتر ناظر در این قسمتها وهمچنین احتمال اشتباه ارماتور بند در اجرای این گونه ارماتورگذاری میباشد که ممکن است از همان قطر ارماتورهای کمتر استفاده کند !
اگر دوستان اجرایی هم نظر بدهند ممنون میشوم وایا تا به حال با این روش ارماتورگذاری کرده اید؟؟
با سلام
استفاده از قطرهای مختلف هیچ اشکالی ندارد و اصولا یکسان سازی قطرها فقط بخاطر راحتی کار است وگرنه حتی اقتصادی هم نیست. _________________ nuri671@yahoo.comارشدزلزله خواجه نصیر مدیرشرکت گرید3دانشجوی ارشدمدیریت اجرایی علم و صنعت پایه یک طراحی نظارت و اجرا
با سلام
استفاده از قطرهای مختلف هیچ اشکالی ندارد و اصولا یکسان سازی قطرها فقط بخاطر راحتی کار است وگرنه حتی اقتصادی هم نیست.
بیشتر منظور من از این سوال امکان اشتباه در کارگاه توسط ارماتوربند بود وایا این کار یک امر معمول بین مهندسین محاسب هست یا نه ؟؟
در هر صورت از شما تشکر میکنم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید