تاریخ: جمعه 18 شهریور 1390 - 18:43 عنوان: هره چینی در کف سازی فضای سبز و پیاده روها ؟
باسلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
یه موضوعی درباره استفاده هره در کف سازی فضای سبز و پیاده رو ها دو روزه ذهنم رو مشغول کرده
و از تمامی دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند در اختیار من قرار دهند...
اصولا هره برای چه مناطقی از فضای سبز و پیاده رو ها استفاده میشه؟
آیا از هره چینی فقط در اطراف باغچه ها و درخت ها استفاده میشود؟
آیا تفکیک دوفضا در پیاده رو ها و فضای سبز توسط هره چینی اصولی است؟
تاریخ: شنبه 19 شهریور 1390 - 17:51 عنوان: Re: هره چینی در کف سازی فضای سبز و پیاده روها ؟
جهت کف سازی پارکها و پیاده روها در سال های اخیر شهرداری به جای موزییک از تایل استفاده می کند.تایل بتنی در رنگ های فیلی-سفید-قرمز اکثرا تولید و استفاده می شود.تایل معمول کارها 10*20 یا همان آجریست.البته از تایل خشتی20*20 و 40*40 هم استفاده می شود.(طرح بهساز پیاده روهای مشهد)
اصولا هره برای چه مناطقی از فضای سبز و پیاده رو ها استفاده میشه؟
آیا از هره چینی فقط در اطراف باغچه ها و درخت ها استفاده میشود؟
-------------------------------------------------------------------------------
برای جداسازی پیاده رو از فضای سبز یا محوطه بازی در پارک ها و حفظ یکپارچگی تایل فرش از هره استفاده می شود(تایل به صورت قائم).
تایل آجری و گوشواره ای جهت هره استفاده میشود.
هره با تایل آجری :اجرا ساده-مفاومت بیشتر
هره با تایل گوشواره ای:اجرای بندکشی سختر-زیبایی بیشتر
آیا تفکیک دوفضا در پیاده رو ها و فضای سبز توسط هره چینی اصولی است؟
-------------------------------------------------------------------------------
کاملا اصولیست.
این مطلب آخرین بار توسط sasansas در شنبه 19 شهریور 1390 - 17:55 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
باتشکر فراوان از شما دوست گرامی
آیا کتابی در زمینه طراحی طرح تایل ها در پیادرو سازی و محوطه سازی در بازار وجود دارد؟
ممنون میشم در این زمینه هم کمک کنید...
مثلا در دو عکس آخر تایل های با چه طرحی کنار هم چیده شده اند..اسم این طرح چیست؟؟؟؟؟
باتشکر
موفق باشید _________________ وبلاگ مدیریت و ساخت http://modiriat-sakht.blogfa.com
آیا کتابی در زمینه طراحی طرح تایل ها در پیادرو سازی و محوطه سازی در بازار وجود دارد؟
مهندس عزیز حقیقتش کتابی در این مورد من ندیدم.میتونی از طرح های موجود در اینترنت یا کاتالوگ شرکت ها استفاده کنی.
طرح تایل فرش :شطرنجی-حصیری-موازی و ...
امیدوارم عکس های زیر کمکت کنه:
سلام دوستان گرامی
کسی در مورد اجرای جدول اطلاعاتی داره؟
اجرای جدول (دستمزدی بدون مصالح)چند در میاد؟
اسم این قسمت بتنی جدول که شیب به طرف جدول داره کانیو؟اجرای اون چند در میاد؟
من اصلا سابقه اجرای جدول ندارم اما نیروی کارش رو سراغ دارم می خواهم واسه 50 کیلومتر جدول قیمت بدم _________________ مهندسی عمران نبض پیشرفت جامعه
سلام دوستان گرامی
من اصلا سابقه اجرای جدول ندارم اما نیروی کارش رو سراغ دارم می خواهم واسه 50 کیلومتر جدول قیمت بدم
سلام
جدول 30 یا 40 یا 50 یا60دستمزدها متفاوته...شما کدوم سایز رو میخواهید قیمت بدین؟؟؟؟ _________________ وبلاگ مدیریت و ساخت http://modiriat-sakht.blogfa.com
سلام دوستان گرامی
من اصلا سابقه اجرای جدول ندارم اما نیروی کارش رو سراغ دارم می خواهم واسه 50 کیلومتر جدول قیمت بدم
سلام
جدول 30 یا 40 یا 50 یا60دستمزدها متفاوته...شما کدوم سایز رو میخواهید قیمت بدین؟؟؟؟
جدول 50 باکانیو و بند کشی کامل _________________ مهندسی عمران نبض پیشرفت جامعه
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید