سلام لطفا چندتا کتاب خوب ومفید در زمینه دانشجویی و موفقیت در امتحانات پایان ترم معرفی نمایید
1- کتاب مکانیک خاک
2 - کتاب تحلیل سازه 1
3- مکانیک سیالات
ممنونم از همه شما خوبان
سلام لطفا چندتا کتاب خوب ومفید در زمینه دانشجویی و موفقیت در امتحانات پایان ترم معرفی نمایید
1- کتاب مکانیک خاک
2 - کتاب تحلیل سازه 1
3- مکانیک سیالات
ممنونم از همه شما خوبان
1- کتاب مکانیک خاک
2 - کتاب تحلیل سازه 1
3- مکانیک سیالات
دیگر دوستان هم جواب دهند
من کتابی رو میخواهم که بتونم با خوندن اونها درس دانشگاهیمو بهتر درک کنم تمرین زیادی داشته باشه تا بهتر پیش بروم کلا کتاب خیلی مفیدی باشه جامع
ممنون از همه شما عزیزان ایرانسازه
کتابی که استادمون معرفی کرده اند استریتر هستش اینو بگیرم بهتره یا کتاب دیگر برای حل تمرین بیشتر می خواهم
سلام دوست عزیز
برای سیالات معمولاً استریتر رو معرفی میکنن ولی برای درک بهتر ومخصوصاً حل تمرین زیاد فکر میکنم کتابآموزش مکانیک سیالات از طریق نکته، مسأله و تستنألیف دکتر حسین افضلی مهر خیلی خیلی میتونه کمکت کنه
من این کتابرو سال 87 گرفتم قیمتش 8200 تومن بود الان فکر کنم 13000تومن شده ، یه ذره گرونه ولی مطمئن باش ارزششرو داره بگیریش چون میتونه برای کنکور ارشد هم خیلی کمکت کنه
این مطلب آخرین بار توسط hamed_r_b در چهارشنبه 4 آبان 1390 - 09:43 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
دیگر دوستان هم جواب دهند
من کتابی رو میخواهم که بتونم با خوندن اونها درس دانشگاهیمو بهتر درک کنم تمرین زیادی داشته باشه تا بهتر پیش بروم کلا کتاب خیلی مفیدی باشه جامع
ممنون از همه شما عزیزان ایرانسازه
سلام کیوان جان
اگه هدفت قوی کردن پایته و میخوای مفهومی جلو بری من بهت کتاب سازه ها تألیف مجید بدیعی رو معرفی میکنم که 4جلده و همونطوریکه خودشون گفتن این کتاب تقریباً یه دائرةالمعارف در زمینۀ سازه هستش و هر مبحثی مرتبط با تحلیل سازه درش گنجانده شده و واقعاً کتاب کار راه اندازیه
من 4جلدش رو هفتۀ گذشته خریدم اگه اشتباه نکنم حدوداً 16500تومن شد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید