تاریخ: دوشنبه 24 بهمن 1390 - 11:33 عنوان: درخواست راهنمایی برای شروع کار
بنام خدا
سلام خدمت دوستان
حقیقتش یه دویالی هست مدرک لیسانس عمران عمران گرفتم تا حالا باهاش کار نکردم و سر کار نرفتم
چون مرغداری داشتم و....
الان وضع مرغداری خیلی بد شده میخوام بیام سر کار عمرانی
از کجا شروع کنم و چه کنم
این نظام مهندسی چیه؟چجوری میتونم مهر بگیرم برای طراحی و نظارت؟همه میتونند شرکت کنند؟الان دو سال هم سابقه بیمه دارم بعنوان کارگر مرغداری بدردم میخوره
بهتره از کجا شروع کنم
الان چه نرم افزارهایی خوبه ادم یاد بگیره و.....
کلا یه راهنمایی کنید ما هم مثل داداش کوچیک شما
ممنون
شما به نظر میرسه تجربه کار در زمینه عمران نداری
ابتدا سعی کنید با حضور بر پروزه های عمرانی کسب تجربه کنید
برای نظام مهندسی هم 3 سال باید از تاریخ مدرکتان گذشته باشد و همچنین با توجه به دور بودن شما از فضای عمرانی و سخت شدن امتحانات نیاز به مطالعه جدی برای قبولی دارید
بیمه شما در مرغداری فقط به درد سوابق بازنشستگی میخورد و بیمه برای گرید و.... باید مرتبط باشد یعنی از طرف کارگاه عمرانی واریز شده باشد _________________ اشک هایی که برای هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم
برای نظام مهندسی هم 3 سال باید از تاریخ مدرکتان گذشته باشد و همچنین با توجه به دور بودن شما از فضای عمرانی و سخت شدن امتحانات نیاز به مطالعه جدی برای قبولی دارید
بیمه شما در مرغداری فقط به درد سوابق بازنشستگی میخورد و بیمه برای گرید و.... باید مرتبط باشد یعنی از طرف کارگاه عمرانی واریز شده باشد
تجربه کاری ندارم
اما اطلاعاتم خوبه
من مدرک کاردانی هم دارم اون مال 85 هست بدر نمیخوره؟ و.اسه نظام
درباره دروس عمرانی هم مطالعه دارم
مقاومت خاک فلولاد بتن و...(البته در تحلیل سازه ضعیفم)
الان خیلی از این سایت خوب شما مقاله دانلود کردم
راهنمایی کنید الان بهتره چه نرم افزاری رو یاد بگیرم(یه چیزایی که بهتره یه مهندس عمران بلد باشه )
ممنون
بیمه شما در مرغداری فقط به درد سوابق بازنشستگی میخورد و بیمه برای گرید و.... باید مرتبط باشد یعنی از طرف کارگاه عمرانی واریز شده باشد
تجربه کاری ندارم
اما اطلاعاتم خوبه
راهنمایی کنید الان بهتره چه نرم افزاری رو یاد بگیرم(یه چیزایی که بهتره یه مهندس عمران بلد باشه )
ممنون
به اندازه هر 5 سالی که از کاردانی گذشته باشه یک سال از سنوات مورد نیاز برای آزمون نظارت کم میشه یعنی در دوره بعد شما میتوانید نظارت شرکت کنید
اما اگر کاردانی جزء چند کاردانی اعلام شده از طرف نظام باشد و مدرک شما مهندسی عمران عمران باشد پس از گذشت 3 سال میتوانید محاسبات هم شرکت کنید
نرم افزار هم فعلا به فکر نرم افزارهای روتین مانند اتوکد و ایتبس باشید _________________ اشک هایی که برای هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم
تجربه کاری ندارم
اما اطلاعاتم خوبه
ممنون
به اندازه هر 5 سالی که از کاردانی گذشته باشه یک سال از سنوات مورد نیاز برای آزمون نظارت کم میشه یعنی در دوره بعد شما میتوانید نظارت شرکت کنید
اما اگر کاردانی جزء چند کاردانی اعلام شده از طرف نظام باشد و مدرک شما مهندسی عمران عمران باشد پس از گذشت 3 سال میتوانید محاسبات هم شرکت کنید
نرم افزار هم فعلا به فکر نرم افزارهای روتین مانند اتوکد و ایتبس باشید
میشه درباره نظارت راهنمایی کنید چیه؟و امتحاناتش کی هست؟
اینا که دفتر طراحی دارند چجوریه؟ ایتبس رو میتونم خودم تو خونه یاد بگیرم(البته تو دانشگاه رفتم کلاس و تا یه حدودی با منو هاش اشنایی دارم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید