بنده کاردانی ساختمان و کارشناسی عمران عمران (رشته اصلی) مجاز به شرکت در آزمون نظارت و محاسبات می باشم..ولی دوستان با کارشناسی تکنولوژی عمران عمران فقط محاز به شرکت در آزمون نظارت هستند...
با توجه به فایل pdf زیر میتوانید از اصلی یا مرتبط بودن رشتتون متوجه شین..
سلام.من نظارت اذر ماه قبول شدم.مطمین بودم محاسبات قبول میشم برای دوره بعد فقط باید 3ماه بخونم.الان با این تفاسیر چیکارکنم.کاردانی عمران-زیرسازی راه خوندم.کارشناسی نابیوسته مهندسی عمران-عمران.فقط بارگزاری یک واحدی باس کردم بجای 2 واحد.بقیه باس کردم.توروخدا یکی راهنمایی کنه محاسبات بهم بروانه میدن.جون 1ساله بیکارم.امیدم به بروانه محاسباته.نظارت هم بهم کارنمیدن اینطوری که دوستام میگن.خداخیرتون بده.
دوست عزیز، شما چون کاردانی زیرسازی دارین و رشته مرتبط محسوب میشوید بنابراین مجاز به شرکت در محاسبات نیستین طبق جداول کمیسیون..
لطفا فایل بالا با عنوان آخرین مصوبه کمیسیون را دانلود کرده و کامل بخوانید.... _________________ هر چه هستی بهترین باش ، چون همیشه بهترین ها در یاد خواهند ماند.
دوست عزیز
الان با عنوان مدرک کار دارن ولی کمسیون هم ارضی قبلا با عنوان دروس با مقدار واحد سنجیده میشد که الان فقط با عنوان مدرک کار دارن با توجه به اینکه شما ناپیوسته عمران - عمران دارین جزو مرتبط هستین و رشته های مرتبط فقط نظارت میتونن آزمون بدن
سلام.من نظارت اذر ماه قبول شدم.مطمین بودم محاسبات قبول میشم برای دوره بعد فقط باید 3ماه بخونم.الان با این تفاسیر چیکارکنم.کاردانی عمران-زیرسازی راه خوندم.کارشناسی نابیوسته مهندسی عمران-عمران.فقط بارگزاری یک واحدی باس کردم بجای 2 واحد.بقیه باس کردم.توروخدا یکی راهنمایی کنه محاسبات بهم بروانه میدن.جون 1ساله بیکارم.امیدم به بروانه محاسباته.نظارت هم بهم کارنمیدن اینطوری که دوستام میگن.خداخیرتون بده.
با سلام
دوست عزیز بارگزاری کلا خودش 1 واحده و شما درست پاس کردید
مدرک کارشناسی شما هم چون تکنولوژی نیست پس اصلی هست
فقط میمونه کاردانی شما
ببینید رشته های کاردانی زیر اصلی هستند:
* عمران * سازه * ساختمان * راه و ساختمان * سيويل *
ساختمانسازی ( مهندسی عملی ، فارغ التحصيلان بعد از بهمن ماه
١٣۵٧ دانشگاه خواجه نصی الدين طوسی )
که چون شما جز اینها نیستید پس احتمال اینکه رشته کاردانیتون مرتبط باشه هست
برای اینکه مطمئن بشید باید مدارکتون را ببرید مسکن و شهرسازی شهرتون تا از کمیسیون هم ارزی استعلام کنند که آیا باید به شما پروانه اصلی بدهند یا مرتبط
چون هنوز مسکن و شهرسازی ها هم دقیق نمیدونن چه رشته هایی اصلی هستند و کدام مرتبط
اگر کاردانی شما اصلی شناخته بشه به شما پروانه اصلی میدهند و میتوانید محاسبات هم شرکت کنید در غیر اینصورت فقط نظارت میتوانید پروانه بگیرید
آخر من متوجه نشدم کسی با مدرک کاردانی کارهای عمومی ساختمان و کارشناسی ناپیوسته مهندسی عمران-عمران میتونه آزمون محاسبات شرکت کنه و کد اصلی بگیره؟>؟؟؟؟طبق بند 9 گویا کلن کارشناسی نا÷یوسته مرتبط ن اصلی
من در بالا فایل قرار دادم از کمیسیون هم ارزی که در انتها توضیح داده اگر عنوان رشته کاردانی بچه های ناپیوسته عمران عمران با کارشناسیشون مربوط باشد به آنها پروانه با کد اصلی میدن..
به رشته های تکنلوژی فقط نظارت میدهند.. _________________ هر چه هستی بهترین باش ، چون همیشه بهترین ها در یاد خواهند ماند.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 27, 28, 29بعدی
صفحه 15 از 29
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید