در دستگاه وود- اندرسون هم 2800 هم 2080 استفاده شده.
به صورت تیوری و فرضیه ساخت که در سال 1958 ریشتر ازش استفاده کرد 2800 بود. ولی اندازه گیری های دقیق سال 1990 نشون داد که 2080 بوده
البته دو تا از دوستان از 2شخصی که تو کمیته آیین نامه 2800 هستد، عنوان کردن که این نام گذاری بدون هیچ پایه ای بوده. پس بطور یقین صیحیح است و این که ضریب بزرگنمایی وود اندرسون 2800 بوده، نام ایین نامه زلزله هم 2800 هست، کاملا اتفاقی بوده.
با تشکر از دوستان
مجید آقا منم خدمت شما سلام عرض می کنم و امیدوارم که سال خوبی پیش رو داشته باشین.
اول از همه از بابت حسن توجه شما بسیار سپاسگذارم ثانیا در جواب سوالتون باید عرض کنم که چند ماهی به خاطر سربازی از شما دور بودم ولی هم اکنون در خدمت شما و بقیه دوستان هستم. _________________ Çök insan gördüm üstünde elbisesi yök çök elbise gördüm içinde insan yök
با سلام و تشکر از همه ی دوستان .از سال 1343 آئین نامه ی موقت حفاظت ساختمان ها در برابر زلزله به صورت پیش نویس تهیه شد و در سال 1366 (فکر می کنم با اولین ویرایش این آئین نامه) از طرف اداره ی استاندارد کشوری شماره ی 2800 به خود گرفت.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید