با سلام. دوستان کسی راجع به اینکه یک شخص حقیقی دارای پروانه اشتغال نظام مهندسی آیا می تونه به عنوان مجری ذیصلاح کار کنه. اطلاعاتی داره؟؟؟؟
با سلام
بله میتواند اما باید پروانه اشتغال مجری را مانند نظارت و محاسبات اخذ کند و در پروانه قید میشود.
در زیر تصویر یک نمونه از پروانه مورد نظر مربوط به خودم را جهت کمک به دوستان ضمیمه میکنم.
موفق باشید.
با سلام
برای گرفتن پروانه مجری آیا باید امتحان خاصی داد یا اینکه باید به نظام مهندسی مراجعه کرد و فرم های آن را پر کرد؟
تو شهر ما من تا بحال ندیدم کسی پروانه مجری داشته باشه
آیا کار مجری اینه که باید ساختمان را زیر نظر مهندس ناظر کار کنه و بعد حق الزحمه خود را از مالک دریافت کنه؟
تو شهر ما معمولا مالک خودش ساختمان را زیر نظر مهندس ناظر می سازد
با تشکر
با سلام
در تکمیل عریض خودم و پاسخ به سوال شما باید عرض کنم که طبق کاربرگ اطلاعاتی مربوط به نظام مهندسی تهران شرایط اخذ صلاحیت مجری طبق تصویر زیر میباشد.
موفق باشید _________________ nuri671@yahoo.comارشدزلزله خواجه نصیر مدیرشرکت گرید3دانشجوی ارشدمدیریت اجرایی علم و صنعت پایه یک طراحی نظارت و اجرا
با سلام
تا آنجایی که من اطلاع دارم فعلا برا یمجری سهمیه ای وجود ندارد و شما میتوانید تا هر مقداری که میتوانید مجری باشید.
من هنوز به مانعی در این مورد برخورد نکرده ام.
موفق باشد _________________ nuri671@yahoo.comارشدزلزله خواجه نصیر مدیرشرکت گرید3دانشجوی ارشدمدیریت اجرایی علم و صنعت پایه یک طراحی نظارت و اجرا
من در حال حاضر پايه 3 طراحي و نظارت را كسب كرده ام.اما در پروانه اشتغال برخي از همكاران صلاحيت اجرا نيز ذكر شده است.
از دوستان خواهش مكينم در مورد صلاحيت اجرا و كاربرد آن و اينكه چطور ميشود اين صلاحيت را كسب كرد راهنمايي بفرمايند.
بطور كلي صلاحيت اجرا چه تفاوتي با نظرات دارد؟
ممنون
_________________ اشک هایی که برای هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم
البته در نظام مهندسی هر شهر کمی سلیقه ای عمل میشود
در نظام شهر همدان به سه سال سابقه بیمه نیاز است و در مورد تاریخ گرفتن پروانه نظارت چیزی عنوان نشده است _________________ اشک هایی که برای هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم
با سلام خدمت دوستان و همکاران
برای دریافت پروانه مجری ذیصلاح چه کار باید کرد؟اگر کسی از دوستان در زمینه اقدام کرده یا تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنه؟
_________________ اشک هایی که برای هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3, 4, 5, 6بعدی
صفحه 3 از 6
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید