1-یاد گرفتن دستورات اوپن سیز رو اگه مثال حل شده هم باشه، کار یکی دو روزه. خود تحلیل ida سازه 5 طبقه اگه دو بعدی باشه و کامپیوتر معمولی باشه، با گامهای0.1 ، 8-9 ساعتی طول میکشه.
اگر هم سه بعدی باشه خیلی خیلی بیشتر! دیگه به تعداد قابهاش بستگی داره.
2-برای مدل کردن خاموت باید اثرات محصور شدگیش رو مدل کنید. با روابطی مثل mander.
3-برای مدل کردن مقطع قوطی باید از دستور fiber section استفاده کنید.
روابط Mander که میگید در واقع همون concrete07 هستش؟
میشه بگین با concere02 چه فرقی داره؟یعنی دقیقا کی از روابط mander استفاده می کنیم؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان
سوالی داشتم از خدمتتون اینکه من OpenSees Navigator 2.5.1 روی سیستم ویندوز 64 بیتم نصب کردم و به نرم افزار متلب لینک یا پس کردم مشکلم این هستش که Active TCL 64bit و OpenSees 64bit در اختیار ندارم از دوستان و همکاران اگه کسی داره یا می تونه راهنماییم کنه ممنون میشم کمکم کنه .
سلام به همه دوستان
خواستم به خاطر مهم بودن یک منبع فارسی برای یادگیری opensees یک بار دیگه کتاب زیر رو که تازه انتشار پیدا کرده رو معرفی کنم
نام کتاب: مدلسازی کاربردی با استفاده از نرم افزار opensees
نویسنده: یونس کماچی
انتشارات: فدک ایساتیس
کتاب بسیار خوبی توشم چند تا مثال ساختمانی،غیر ساختمانی،اندرکنش خاک و سازه هم داره
سلام به همه دوستان
خواستم به خاطر مهم بودن یک منبع فارسی برای یادگیری opensees یک بار دیگه کتاب زیر رو که تازه انتشار پیدا کرده رو معرفی کنم
نام کتاب: مدلسازی کاربردی با استفاده از نرم افزار opensees
نویسنده: یونس کماچی
انتشارات: فدک ایساتیس
کتاب بسیار خوبی توشم چند تا مثال ساختمانی،غیر ساختمانی،اندرکنش خاک و سازه هم داره
من کلاسهای ایشون رو رفتم.خوبه
آیا مطالب کتاب همون هایی هست که در جزوه ایشانه یا مطالب اضافه تری هم داره؟
لینک خرید اینترنتی کتاب را لطفا قرار دهید.
با سلام اینجانب یک شمع دارم که میخواستم این شمع سختی برشی تیر تیموشنکو را نیز در نظر بگبرد ؟
برای این کار، تا اون جایی که 2 روش هست :
1. section aggrigator که متاسفانه با این دستور بنده فقط می توانم سختی برشی خطی به مدلم اضافه کنم
2. استفاده از dispBeamColumnInt : که تا اونجایی که من از manual فهمیدم برای دیوار برشی است !
مقطه من یک لوله شمع است .
لطفا راهنمایی کنید
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم کسی با المان های truss کار کرده مخصوصا در 3D؟
من وقتی از این المان استفاده می کنم در حین تحلیل، از نوع تحلیلم اشکال میگیرد.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11بعدی
صفحه 7 از 11
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید