عضو شده در: پارامترهای تابع تاریخ شمسی نادرست می باشد.
تاریخ: چهارشنبه 16 مرداد 1387 - 17:32 عنوان:
دوستان مشکل از این جاست که مخصوصا در مقالات فارسی کنفرانسها، اصلا اجازه import فونت های فارسی رو در حین تبدیل به pdf نمیدهند و حتما، این مورد رو در حین تبدیل، به مقاله نویسان تاکید می کنند. می تونید برای اطلاعات بیشتر به سایت یکی از کنفرانس های ملی عمران برید و شرایط پذیرش مقاله رو مطالعه بفرمایید.
البته یه مطلب جالی که اخیرا تو یکی از فایل های pdf فارسی مربوط به زلزله دیدم، این بود که نه تنها اجازه کپی وپیست در محیط word یا هر جای دیگه نمی داد حتی اجازه print هم نمی داد، حالا اینو چیکار کنیم؟
بنده از نرم افزارهاي رايگان و پولي براي اينكار استفاده كردم اما هيچكدوم در مورد فايلهاي فارسي پاسخ نميدن و مطالبي رو كه دوستان فرمايش ميكنند نيز انجام دادم ولي موفق نشدم و ظاهرا به اين نتيجه قانع شدم كه نرم افزاري در اين زمينه وجود ندارد.
با سلام
وقتی در متن های فارسی اعداد یا کلمات English وجود داشته باشه Acrobat 8 به شدت قاطی می کنه و Copy کردن تقریبا معادل تایپ کردن زمان خواهد گرفت. ولی وقتی متن فقط فارسی باشه تقریبا خوب کار می کنه. فقط جهت رو برعکس می کنه که براحتی در Word می شه درستش کرد. امیدوارم در ورژن های بعدی این مشکل کلا حل بشه. من Acrobat 9 رو نصب کردم ولی اصلا خوب کار نکرد.
کلیه ی برنامه های تبدیل از هسته Acrobat استفاده می کنند و اگر کسی با خود Acrobat کار کنه مسلما امکانات بیشتری در اختیار خواهد داشت. من مدتیه با یاد گرفتن خود Acrobat از دست این همه نرم افزار 2 3 مگی راحت شدم!
فکر کنم نسخه آخر آکروبات ریدر بتونه PDF فارسی رو به TEXT تبدیل کنه.
اینجوری که متنو از روی pdf کپی کنی و روی فایل word اون رو paste کنی. _________________ مجتبی شفیعی
تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید