تاریخ: پنجشنبه 12 آذر 1388 - 22:36 عنوان: مجموعه چک لیستهای نظارتی ویژه مه
منبع: http://www.nezammohandesiesfahan.ir
سایت سازمان نظام مهندسی استان اصفهان
مجموعه چک لیستهای نظارتی ویژه مهندسان ناظر (سازمان نظام مهندسی استان اصفهان)
این مجموعه هر چند برای مهندسان محدوده استان اصفهان تهیه شده است ولی به نظر میرسد که برای استانهای دیگر نیز قابل استفاده باشد و یا لااقل الگویی مناسب برای تهیه فرمهای مشابه در استانهای دیگر باشد.
مجموعه شامل موارد زیر است:
چك ليست كنترل موارد ايمني در پروژه هاي ساختماني
ابعاد و مشخصات تابلوي راهنماي پروژه ( تابلوي شناسه)
پرداخت حق الزحمه نظارت گروههاي ساختماني "ج" و "د"
شناسنامه فني و ملكي ساختمان...
مدارك لازم جهت تشكيل پرونده كنترل نظارت ساختمانهاي صنعتي تحت پوشش شركت شهركهاي صنعتي استان اصفهان
مدارك لازم جهت تشكيل پرونده كنترل نظارت ساختمانهاي زير 7 سقف...
من مجموعه را که دانلود کردم - فکر کنم 19 مورد بود و فرم شماره 8 را نداشت .
از سایتش تمام فرمها مرتبط به عمران و معماری و تاسیسات و برق را در یک بسته قرار دادم تا یکجا همه فرمها را داشته باشید . فکر کنم 32 مورد شدند .
البته بزودی لینک فرم های استاندارد برگه نظارت و محاسبات و تایید بتن شهرداری تهران را قرار می دم . از این برگه ها میتونید پرینت گرفته و در کارهای شهرداری استفاده کنید . _________________ رضا واکف
مهندس طراح - ناظر - مجری
پیمانکاری کلیه ابنیه فنی و مهندسی
من مجموعه را که دانلود کردم - فکر کنم 19 مورد بود و فرم شماره 8 را نداشت .
از سایتش تمام فرمها مرتبط به عمران و معماری و تاسیسات و برق را در یک بسته قرار دادم تا یکجا همه فرمها را داشته باشید . فکر کنم 32 مورد شدند .
البته بزودی لینک فرم های استاندارد برگه نظارت و محاسبات و تایید بتن شهرداری تهران را قرار می دم . از این برگه ها میتونید پرینت گرفته و در کارهای شهرداری استفاده کنید .
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید