| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
mojtaba808
همکار

عضو شده در: 20 مرداد 1386

|
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
تشکر توسط: Marde_Mosalman, steelman, gandolf, KAMBEZ7531, fatami, سهيل سروش نيا, saboktakin, admin, nima178 |
|
: |
Marde_Mosalman
کاربر ویژه

عضو شده در: 13 اسفند 1386

|
تاریخ: دوشنبه 22 شهریور 1389 - 20:47 عنوان: |
|
|
با سلام مهندس اصغری
اگر در همین زمینه و موضوعات در این محورها کتاب " راهنمای طراحی سازه ها ی بتنی " به روش آیین نامه های مختلف که مد نظرتون است و بیشتر مورد استفاده است را ارایه دهید به نظرم خوب استقبال خواهد شد مثل کتاب فولادی . |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
تشکر توسط: nima178 |
mojtaba808
همکار

عضو شده در: 20 مرداد 1386

|
تاریخ: جمعه 2 مهر 1389 - 16:46 عنوان: |
|
|
|
behradbfm نوشته است:
|
|
با سلام ، آقای مهندس اصغری لطف بفرمایید و در مورد مثال کاربردی که در کتاب در حال چاپ جنابعالی ، با چه نرم افزاری مقاطع فشرده و فشرده لرزه ایی را معادل کرده اید؟
|
با سلام
من در کتاب از نرم افزار Proper برای معدلسازی مقاطع دوبل IPE ستون با مقاطع I شکل استفاده کردم.
البته برنامه های دیگری مثل ISB هم قادر به انجام اینکار هستند
برای معادلسازی بهتر پیشنهاد میشود مقاطع دوبل یا هر مقطعی غیر I شکل خود را ابتدا با Section Designer نرم افزار Etabs ترسیم کنید و از طریق آن، پارامترهای مشخصاتی مقطع را تعیین نمایید سپس با تعریف دستی این مشخصات به نرم افزارProper خروجی به صورت فایل pro.* دریافت کنید و با وارد نمودن این فایل به صورت General یا با وارد نمودن دستی این مشخصات از طریف Add I,Wide Flange در نرم افزار میتونید این معادلسازی را انجام دهید.
نشر علم عمران وجناب مهندس لاجوردی در حال معادلسازی تعداد زیاد این مقاطع مستعمل در کشور به همین شکل میباشند و تقریبا همزمان با چاپ این کتاب هم این مقاطع هم در سایت علم عمران و هم در سایت خود ما جهت استفاده آپلود خواهد گشت. _________________ Civil808 آموزش مجازی مهندسی عمران
کتاب راهنمای طراحی سازه های فولادی به روش ASD/LRFD |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
تشکر توسط: Marde_Mosalman, KAMBEZ7531, nima178 |
Marde_Mosalman
کاربر ویژه

|
تاریخ: یکشنبه 16 آبان 1389 - 20:03 عنوان: |
|
|
با سلام
با تقدیر و تشکر از شما و مهندس جعفری بخاطر چاپ این کتاب واقعا خودآموز.
ای کاش مهندس نمونه های تحلیل دینامیکی را هم در این کتاب قرار میدادید که نور الی نور میشد.!!! _________________ خدا بسوی شما می آید اگر او را دعوت کنید و آن وقت
به شما نشان خواهد داد که همواره در آنجا بوده است . . . |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
shahab772
کاربر فعال

عضو شده در: 27 اسفند 1385
|
تاریخ: دوشنبه 17 آبان 1389 - 00:37 عنوان: |
|
|
با سلام بی صبرانه منتظر کتاب هستیم انشاالله که واسه بتن و تحلیل هم دست بکار بشین مهندس دوستتون دارم  |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
Marde_Mosalman
کاربر ویژه

|
تاریخ: یکشنبه 21 آذر 1389 - 21:35 عنوان: |
|
|
|
mojtaba808 نوشته است:
|
با سلام
قبل از هر چیز از اینکه این کتاب آنقدر مورد توجه همکاران محترم قرار داره که طی چند ماه اخیر با تماس های مکرر و ایمیل های خود و یا از طریق تاپیک های ایران سازه مرتبا پیگری تاریخ دقیق چاپ کتاب شده اند خوشحالم و از اینکه قبل از چاپ کتاب فصول کتاب با دقت تمام مورد بررسی قرار گرفته برایم باعث افتخار است.
پیشنهادات شما کاملا بجا میباشد و البته اینم عرض کنم که مباحث مرتبط با بحث اتصالات بخصوص اتصالات جوشی خود به تنهای کامل تر از کتب مشابه میباشد اما مبحث اتصالات پیچی با اینکه مباحث اون در قالب اولیه و مثال های اون هم آماده شده بود اما جهت تکمیل همه جزئیات و دتایل شکل های مثال ها برای چاپ بعدی کتاب کنار گذاشته شده تا به امید خدا کار کاملی ارائه داده شود.
و اما چند موضوع به جهت تاخیر بیش از اندازه این کتاب که متعاقبا موجب بد قولی ما به دوستان همکارانمان در ایران سازه شده است را خدمتتان عرض میکنم:
متاسفانه چاپ این کتاب همزمان شده با چاپ کتاب 4 جلدی مهندس مکرمی مدیر فروش فعلی علم عمران و به همین خاطر کار ادیت و ویراستاری کتاب برای جناب مهندس لاجوردی مدیر بخش انتشارات علم عمران سنگین شده
شاید کار ادیت این کتاب و تصاویر اون رو خودم انجام میدادم خیلی زودتر از این تموم میشد و این یک ادعا نیست چراکه در اینجور موارد حداقل خود من سرعت کاری و برنامه ریزیم منظم تر از اینیه که الان شاهد اونم ضمن اینکه بارها کارهای مشابه از این قبیل خود من و دوستان دیگرمان در انتشارات مجازی ایران سازه که خود پر مخاطب ترین انتشارات علمی عمرانی در کشور میباشدمنتشر کردیم که این خود گواه این مطلب است که بازده های کاری ما در حال حاظر بیشتر و مفید تر از موسسات حقیقی میباشد.
به هر حال نظم کاری و داشتن برنامه زمانبندیه که اعتبار یک شرکت رو پایدار میسازه که دوستان مهندس ما در علم عمران که البته تمام تلاش خود را بکار میگیرند، فاقد این تجربه کلیدی در امور اقتصادی هستند و شاید انگیزشونو پشت این موفقیت های مقطعی گم کردند.
دوستان بدونند کار چاپ کتاب به تنهایی دست من نیست چراکه اگر بود هیچوقت حرف از تاریخی نا معلوم و قطعی نشده نمی زدم چراکه متاسفانه باعث شده یکی از همکاران ما در یکی از شهر ها برای تهیه این کتاب به تمام کتابفروشی های شهر خود مراجعه کند و ما اینطوری شرمنده ایشون و مشابه این دوستمان شدیم.
چونکه تاریخ هایی که خدمتتان عرض میکردم تماما روی تاریخ هایی بود که جناب مهندس لاجوردی به بنده قولش را میدادند و برای مثال ایشون در تاریخ 1 آبان که خدمتشان بودم قول آماده شده کتاب در هفته بعد را دادند! و من روی اون حساب با لحاظ حداکثر تاخیر های قابل پیشبینی نهایتا تاریخ اواخر آذر را خدمتتان عرض کردم!
بنابراین تقصیر از بنده نیست و اگر هم بدقولی شده مسبب اون من نبودم چراکه تابحال موردی نبوده که خودم تمام مسئولیت اوتو بر عهده داشته باشم اما از مرز زمان پیش بینی شده عبور کنه و به نظرم این یک اصل مهم و ابتدایی برای یک مهندس یا یک شرکتیست که به دنبال موفقیت درازمدت و دائمی میباشد.
با تشکر
|
با سلام آقای مهندس اصغری
اول از همه از شما بابت ارایه مطالب آموزشی که بدون هیچ چشم داشتی دارید پیش میروید خود باعث افتخاریست برای ما. که مطمئنا برای بحث آنالیز و طراحی و محاسبات اتصالات پیچی هم که انشاالله به زودی برای انتشار خروج دهید باز هم یه مطلب پرمحتوا قطعا بیرون خواهد آمد.
براتون آرزوی موفقیت دارم.
-------------------------------------------------------------------------
تصحیح به جهت ادیت انجام شده در پست قبل صورت گرفته است _________________ خدا بسوی شما می آید اگر او را دعوت کنید و آن وقت
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
Marde_Mosalman
کاربر ویژه

|
تاریخ: جمعه 3 دی 1389 - 10:10 عنوان: |
|
|
با سلام و تشکر از پاسخگویی شما جناب مهندس اصغری
با شناختی که از شما دارم پیداست که کار شما خیلی با حساسیت و دقت های خاصی صوت میگیرد که جنابعالی در مورد جلد کتاب توضیح دادید که به چه صورت است.
برای شما از خداوند منان موفقیت و تندرستی آرزومندم.
یا حق. _________________ خدا بسوی شما می آید اگر او را دعوت کنید و آن وقت
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
KAMBEZ7531
کاربر فعال

عضو شده در: 6 اسفند 1387

|
تاریخ: دوشنبه 4 بهمن 1389 - 09:08 عنوان: |
|
|
سلام مهندس اصغري
خبر جديدي از تاريخ انشار كتاب نشده ؟ |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
تشکر توسط: Marde_Mosalman, nima178 |
MAHDI92
عضو جدید

عضو شده در: 30 مهر 1388
|
تاریخ: دوشنبه 18 بهمن 1389 - 01:51 عنوان: |
|
|
| فكر كنم بمونه براي سال بعد........... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
تشکر توسط: Marde_Mosalman, nima178 |
Marde_Mosalman
کاربر ویژه

|
تاریخ: پنجشنبه 28 بهمن 1389 - 15:51 عنوان: |
|
|
با سلام
یه پیشنهاد داشتم برای مهندس اصغری در مورد کتاب.
اگر میدونید که چاپ کتاب می رود برای سال بعد بگذارید کتاب کامل تر بشه از لحاظ سر فصلی و تحلیل دینامیکی و دیوارهای برشی فولادی و اتصالات پیچ و مهره ای و.... که این کتاب دیگه نورای خواهد شد و بهترین کتاب در زمینه خود خواهد شد ما که حدود 8-9 ماه که صبر کردیم این 5-6 ماه هم برای کامل کردن این فصول صبر میکینیم مهندس.
منتظر پاسختان هستیم.
موفق و موید باشید _________________ خدا بسوی شما می آید اگر او را دعوت کنید و آن وقت
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
تشکر توسط: mansurenoei, nima178 |
|