من هم چنین سوالی را دارم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه؟
چون من شنیدم برای ارتقا باید یک سری کلاس هایی رو بگذرونی و پایه رو ارتقا بدی و هم مییتونی در آزمنون پایه 3 به 2 شرکت کنی؟
میخواستم بدونم کدومش الان اجرا میشه ؟
آیا میشه تو هر کدومش که دلت خواست شرکت کنی؟
برای ارتقا 3 به 2 باید 4 سال بگذره بعدش بری امتحان آزمون و بی یا نه میشه تو این 4 سال یک سری کلاس که خود سازمان نظام مهندسی تشکیل میده شرکت کنی و پس از آزمون پایه رو ارتقا بدی؟
یا همون امتحانی که از طرف وزارت مسکن برگزار میشه رو باید شرکت کنی؟
عضو شده در: پارامترهای تابع تاریخ شمسی نادرست می باشد.
تاریخ: پنجشنبه 26 مرداد 1391 - 13:27 عنوان: عناوین دوره های آموزشی جهت ارتقا پروانه اشتغال به کار مهندسی
سلام یه تاریخ جلو پروانه درج میشه که تاریخ صدوره و یکی هم پشت پروانه زده که تاریخ احراز صلاحیته
حالا از کدوم تاریخ سنوات شروع میشه
عناوین دوره های آموزشی چهت ارتقا پروانه اشتغال به کار مهندسی را در جدول ذیل برای رشته عمران مشاهده کنید:
تاپیک زیر هم اطلاعاتی در این زمینه داره http://iransaze.com/ftopict-13813.html
با سلام
آیا برای ارتقا< پایه از 3 به 2 نیاز هست که از سهمیه پایه 3 استفاده شده باشه ، یعنی من تا حالا از سهمیه پایه 3 استفده نکردم و فعلا هم نمی خوم بکنم ، آیا برای ارتقاء پایه مشکلی پیش میاد. _________________ حضرت علی (ع) : از نادانی تو همین بس که به دانشت ببالی
براي ارتقائ پايه نظارت 3 به 2 اولا بايد چهار سال از پايه 3 گذشته باشد.ثانيا بايد دورههايي رو كه نظام مهندسي تععيين ميكنه را گذرانده و نمره قبولي انها را كسب نماييد.
براي ارتقائ پايه نظارت 3 به 2 اولا بايد چهار سال از پايه 3 گذشته باشد.ثانيا بايد دورههايي رو كه نظام مهندسي تععيين ميكنه را گذرانده و نمره قبولي انها را كسب نماييد.
آیا نیازی هست که در این 4 سال از سهمیه پایه 3 هم استفاده کنی یا نه ؟ _________________ حضرت علی (ع) : از نادانی تو همین بس که به دانشت ببالی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید