آخرین ویرایش توسط Vakef --- >مطالب این تاپیک مجددا در خرداد 88 به روز شده است
این هم یک نسخه فول ورژن از ویرایش 9.5.0 که در مدیا فایر آپلود شده و با سرعت بسیار بالا قابل دانلود هست . حجم کل بسته حدود 91.5 مگابایت میشه
توضیح مهم : این پست که می بینید به تناوب و بسته به کرکها و لینکهای مختلف ویرایش شده و اینطور نبوده که از اول همه چی باهم آپلود شده باشه ! شاید اینطور بگم بهتر منظور می رسونه که نتایج این 9 صفحه و پیگیری چند ماهه را در همین اولین پست زده شده خلاصه کردیم . دوستانی که جدیدا به این تاپیک سر می زنند میتونند که از همین پست نرم افزار و کرکش را دانلود نمایند و برای اطلاع از سیر تکاملی برنامه و بدست آوردن کرک تمام صفحات تاپیک را مطالعه بفرمایند.
ضمن تشکر از دوستمون robinson لینک را در تگ کد قرار دادم تا با لینک مستقیم از ایران یوزر غیر فعال نشه . در یکی دو روز آینده سعی می کنم که با یک هویت و IP مجازی لیسانس معتبر دریافت کنم . به محض دریافت لیسانس و تست اون به اشتراک خواهم گذاشت . فکر کنم که دوستان کمی عجله به خرج ندند و با تعدد اتصال عملا فرصت به هدر ندره . با تشکر از همه عزیزان و خصوصا OpenSky و robinson و مهندس جعفری . _________________ $*$*$ سایت شخصی مهندس رضا واکف $*$*$
با عرض سلام. مهندس جان من دانلودش کردم ولی این که نسخه 9.5 نیست. همان etabs 9 دانلود شده.
اگر از لینک کدهایی که من گذاشتم دانلود کرده باشید باید بگم که حتما نسخه 9.5 را دریافت کردید . و دمو ورژن هم نیست .
به تصاویر زیر توجه کنید :
در مورد تغییرات هم میشه گفت که نسخه های مختلف ورژن 9 تغییرات مشهود و واضحی نسبت به هم ندارند . اضافه شدن آیین نامه های جدید و یا تغییرات خروجی به سایر برنامه ها و گزارشهای تصویری از متداولترین تغییرات هستند . مثلا در 9.2.0 جزییات دیتیل کامل را با تصویر خروجی می گیره ولی در 9.1.6 این مورد دیده نمیشه . تا یکی دو برنامه با ورژن 9.5.0 کار نکنید متوجه تغییرات نخواهید شد . _________________ $*$*$ سایت شخصی مهندس رضا واکف $*$*$
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13بعدی
صفحه 1 از 13
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید