تاریخ: چهارشنبه 5 فروردین 1388 - 09:23 عنوان: دانلود CSi Safe 12.1.1 - 2009 Edition با لينك م
با سلام خدمت دوستان امروز لينكي رو براتون قرار مي دهم كه مي توانيد Safe 12.1.1 Post Tension Version رو از وبسايت شركت CSI به طور مستقيم دانلود كنيد. البته بايد خدمتتان عرض كنم كه اين لينك تا 3 آپريل معتبر است و بعد از آن از كار خواهد افتاد. بنابراين هر چه سريع تر دانلود كنيد.
برای نصب برنامه باید هر 3 لینک راپیدشیر را دانلود و سپس بازگشایی نمایید .
توضیح خیلی مهم : این پست برای کسانی که به تازگی به این تاپیک سر میزنند ویرایش شده است تا دانلود برنامه و کرک نهایی و فیلم آموزشی از همین پست اول قابل انجام باشد . در واقع این پست چکیده 4 صفحه این تاپیک تاکنون می باشد . دوستان میتوانند برای مشاهده سیر تکمیلی تاپیک و پرسش و پاسخهای مطرح شده و درج نظرات و سوالاتشان تمام صفحات را مشاهده کرده و یا در بحث مشارکت نمایند .
آیا این فایلها شامل کرک نرم افزار هم هست؟ و آیا این امکان هست که فقط به کرک نرم افزار دسترسی پیدا کرده و تنها آن را دانلود نماییم؟ _________________ فروشگاه سایت: http://iransaze.com/forum-104.html
خیر سورس اصلی هستند و کرک شاملشون نمیشه .
البته نسخه کامله و دمو ورژن نیست ولی محدودیت زمانی داره . _________________ $*$*$ سایت شخصی مهندس رضا واکف $*$*$
دوستانی که در یوزر و پسورد مشکل داشتند از لینکهای فعال بالا دانلود نمایند .
توجه داشته باشید که نسخه 12.0.0 حجمش 321 مگابایت بود .
اما این نسخه با اینکه باگهای بیشتری را رفع کرده ولی تقلیل حجم داده و حجمش 250 مگابایت شده است . برای دانلود نسخه StandAlone را توصیه می کنم .
حتما از دانلود منیجر استفاده کنید .
تعداد ارتباط را بیش از 4 به دانلود منیجر معرفی نکنید .
توصیه اول من IDM بعدش هم FlashGet هست .
اگر کرکش در اومد سعی می کنم با کرکش در چند بخش آپلودش کنم .
برای کرکش هم ایمیل زدم ولی ظاهرا که فعلا LND قصد پاسخگویی نداره .
ولی مطمئن هستم که LND میتونه کرکش کنه . چون لیسانس منیجیرش با Etabs 9.5.0 یکی هست که قبلا تونستند که اونو کرک کنند . دوستان هم ایمیل بزنند تا شاید جواب یکی از دوستان را بدهند . به محض دریافت کرک در سایت لینکش می کنم . _________________ $*$*$ سایت شخصی مهندس رضا واکف $*$*$
چندین بار به گروه LND ایمیل زده بودم برای کرک هم نسخه 12.0.0 و هم 12.1.1 که هیچ خبری نشد . اما با تعجب امروز یک ایمیل ناشناس برام اومد که گفته کرک بدون محدودیت را داره ولی ظاهرا برای ارائه کرک درخواست مبلغ داره و قیمت خواسته
دوستان فکر کنم که LND ظاهرا دیگه دنبال کار در راه خدا نیست و اونها هم پولی شدند .
چون من به هیچ کس به جز اونها ایمیل برای کرک Safe نزده بودم .
نمی دونم که کرکش در می آد یا نه ؟ ولی ظاهرا خیلی نباید دنبالش بود .
من که با همون نسخه 8.1.0 کار می کنم . _________________ $*$*$ سایت شخصی مهندس رضا واکف $*$*$
دوستان عزیزم
این کرک یک مقدار مشکل دارد ، به نظرم هنوز کار دارد چراکه وقتی شما می خواهید فایلی import کنید برنامه خارج می شود. البته من نتایج یک فایل را که با نسخه ارجینال کار شده است با این نسخه کنترل کردم نتایج نسبت به گذشته کمی بهتر شده است اما همچنان مشکل دارد.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5بعدی
صفحه 1 از 5
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید