تاریخ: یکشنبه 26 مهر 1388 - 12:44 عنوان: درخواست مشارکت در حل چند سئوال تح
سلام.دوستان اين 5 تا سئوال رو چند منبع مختلف ديدم که هر کدام جواب متفاوتي آورده بودن.نمي دونم از چه روشي استفاده کردن.برا همين اين تاپيکو ايجاد کردم تا دوستانم نظر خودشونو بدن و روش حل و مجهولات خواسته شده روي هر سئوال رو دقيق پاسخ بدن تا رفع شبهه بشه.و به يک روش ثابت برسيم و اونو ملاک قرار بديم.شايد برا خيلي ها همين سئوال پيش اومده.از آقاي مهندس جعفري هم خواهش مي شه در صورت امکان نظر خودشونو بدن تا با اطمينان بيشتري روش حليات رو قبول کنيم.ممنون از همگی
این مطلب آخرین بار توسط aras_civil در یکشنبه 3 آبان 1388 - 12:54 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
سلام مهندس.بابته زحمتی که کشیدی ممنونم.روش شمارو دیدم.به نظرم یکم پیچیده اومد.زیاد روش اصرار نکردم تا یاد بگیرم چون اونوقت قاطی می کنم.من همون روش شمارش رو استفاده می کنم تا اینجاشم مشکلی نداشتم ولی فقط این چند تستو یکم مشکل داشتم و نقاط ضعف و سئوالایی که در موردش پیش اومده رو الان کنار حلیات نوشتم.منم همشونو به روش شمارش حل کردم یه نگاهی بکن ببین آیا درست حل کردم ؟همه ی سئوالا به جز 4 با شما یه جواب آوردم.ولی ببین منطقم در مورد حلیاتم درسته؟لطفا به سئوالای روی شکلم جواب بده.ممنون
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید