در موردسوال 2 غلتک درست مشخص شده و 2 معادله شرطی مربوط به غلتک و 1 معادله مربوط به میله ورودی به غلتک هست.
در مورد سوال 5 هم هیچ فرقی بین دو شکلی که کشیدی نیست و اگه هزار تا غلتک دیگه هم بذارن هیچ فرقی نمی کنه.
اما در مورد سوال 4 اگه مفصل برشی باشه درجه نامعینی با روش من هم 4 میشه. (من تو حل غلتک در نظر گرفتم.) به نظر من جواب تو درسته ولی می خوام بدونم چرا مفصل برشی در نظر گرفتی؟ (چون به بقیه مفصل نشده یا علت دیگه ای داره؟)
در کل روش دیباگران اشتباهه چون باید واسه تکیه گاه سمت راستی هم C=1 در نظر می گرفت و در اون صورت جوابش با تو یکی میشد.
چند سئوال ابتدایی هم داشتم ولی همینا برام مشکل ساز شدن.اینارم پیوست می کنم.
.rar
مشخصات فایل:
دریافت فایل
نام فایل: .rar
حجم فایل: 12.41 كيلو بايت
تعداد دریافتها: 13 بار(ها)
در مورد سوال اول این فایل به نظر من تعداد اعضا و شرایط در هردو حالت کاملا درست شمرده شده است.
ولی در مورد سوال دوم من اطلاع دقیقی ندارم و تو کتابی هم نخوندم و فقط نظر شخصی خودم رو می نویسم:
به نظر من هیچ تفاوتی بین مفصل توپر و تو خالی نیست و این بسته به سلیقه طراح ممکنه توپر یا تو خالی کشیده بشه ولی قاعدتا شکل تو خالی آن متداول و صحیح تر است.
و سوال بعدی هم نمی دونم نیم مفصل چیه ولی شاید منظور همون مفصل پلاستیک باشه.
سلام مهندس جان.بابته زحمتی که کشیدی ممنونم.در مورد مفاصل تو پر و تو خالی شاید تفاوتی تو صلبیتشون باشه یعنی صلبیت مفصل تو پر بیشتر باشه دقیق نمی دونم.هیچ کسم حاضر نیست اظهار نظر کنه .در مورد سئوالت در مورد مفصل برشی دلیلی نمی بینم که اونو غلطک حساب آورد حداقل تفاوتی تو ظاهر غلطک و مفصل برشی هست.بر می گرده به همون سئوال من در مورد همون غلطک که گفتی اصلا هزار تا باشه فرقی نداره این میتونه بین دو تا هزار مفصل برقرار باشه ولی مطمئنم بین اونی که یدونه داره و اونی که دو تا داره تفاوت وجود داره حداقل تو درجه ی آزادیشون.پس با این حساب اونی که یکی داره غلطک (یا اگه مفصل باشه حتما عینه یه سئوالی که دادم غلطک و مفصلو روش مشخص می کنه) و اونی که دو تا داره مفصل برشی هستش.توی یه کتابم دیدم اونروز مفصل برشی در نظر گرفته بود.همین استدلال خاصی ندارم.ضمنا اون فایل مشکل دارو آپلود کردم تو این آدرس
http://rapidshare.com/files/297733482/___________________.bmp.html
یه سئواله کلی هم دارم.اینکه برای مسایل تغییر مکان از کجا بدونیم از چه روشی باید استفاده کنیم؟مثلا برای تیرهای سراسری روش تیر مزدوج مرسوتره
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید