با سلام؛
به نظر بنده اگه CD آموزشی را تهیه بفرمایین بهتره،مخصوصاً اگه مال "نشر علم عمران" تالیف مهندس باجی باشه!
من یه آموزش مالتی مدیای خوب برای safe 12 می شناسم ، هم آموزش روان و ساده ای داشت وهم این که معلوم بود خیلی روش کار شده بود.( برای مثال توی یکی از فصلهاش ، همه دالها رو به صورت سه بعدی کار کرده بودن ) در مورد دالهای پیش تنیده هم خیلی جالب بحث کرده بود. در کل خیلی خوب بود، البته من نسخه کپی اون رو داشتم که فقط چند بار اجرا می شه ولی دی وی دی اصلش رو هر چی تو بازار گشتم پیدا نکردم . آدرس سایتش رو هم برای شما گذاشتم.
http://www.pooyatech.ir
با سلام؛
به نظر بنده اگه CD آموزشی را تهیه بفرمایین بهتره،مخصوصاً اگه مال "نشر علم عمران" تالیف مهندس باجی باشه!
من یه آموزش مالتی مدیای خوب برای safe 12 می شناسم ، هم آموزش روان و ساده ای داشت وهم این که معلوم بود خیلی روش کار شده بود.( برای مثال توی یکی از فصلهاش ، همه دالها رو به صورت سه بعدی کار کرده بودن ) در مورد دالهای پیش تنیده هم خیلی جالب بحث کرده بود. در کل خیلی خوب بود، البته من نسخه کپی اون رو داشتم که فقط چند بار اجرا می شه ولی دی وی دی اصلش رو هر چی تو بازار گشتم پیدا نکردم . آدرس سایتش رو هم برای شما گذاشتم.
http://www.pooyatech.ir
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من Safe 12 رو نصب کردم و در مورد ترسیم Detailing یه سوال و در واقع یه مشکلی برام پیش امد واون اینکه که در Version8.1 برای ترسیم دتایل ها در برگه Slab/Mat Reinforcing Preferences... با اینکه واحد برنامه metric هستند ولی General and Display و RebarSelection واحد هاشون in هست این در حالی که در version 8.1 وقتی در قسمت Detailing Preferences بعد از قرار دادن unit بصورت metric تمامی واحد ها در این قسمت متریک میشدن از دو ستان اگه کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون میشم در ضمن واحد کلی برنامه هم kg/m هستش
با سلام
مقالاتی در این مورد در سایت میباشد که با یک جستجوی ساده میتوانید به آنها دسترسی پیداکنید .در صورتی که موفق نشدید بگید تا لینکشون روبذارم. _________________ -----------------------------------------------------------------------------
وبگاه تخصصی مهندسی عمران www.civil4u.blogfa.com
در ضمن اگر سوالی بود بفرمایید بنده در خدمتم. _________________ -----------------------------------------------------------------------------
وبگاه تخصصی مهندسی عمران www.civil4u.blogfa.com
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3بعدی
صفحه 2 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید