تاریخ: چهارشنبه 20 مهر 1390 - 00:32 عنوان: کتاب برای معادلات دیفرانسیل؟؟!
سلام به دوستان
من این ترم معادلات دیفرانسیل دارم اگه ممکنه کتاب مناسب برای یادگیری این درس معرفی کنید.
یه جزوه هم از همینجا دانلود کردم که دست نویس بود و بد خط اگه لینک جزوه هم دارید لطفا بزارید.
سلام جناب مهندس
برای درس معادلات معمولا اساتید برا بالا بردن سطح خودشون کتابه بویس و دیپریما رو توصیه میکنن...که کتابه مرجعه و بسیار مفید...(این نظره منه)....من خودم برا ارشد کتابای تست خوندم که فکر میکنم نحوه تدریس این کتابا برا دانشگاه بسیار مفیده...کتاب معادلات دیفرانسیل موسسه ماهان برای من مفید بود امیدوارم برا شما هم مفید باشه...
تاریخ: پنجشنبه 21 مهر 1390 - 10:54 عنوان: Re: کتاب برای معادلات دیفرانسیل؟؟!
berserk نوشته است:
سلام به دوستان
من این ترم معادلات دیفرانسیل دارم اگه ممکنه کتاب مناسب برای یادگیری این درس معرفی کنید.
یه جزوه هم از همینجا دانلود کردم که دست نویس بود و بد خط اگه لینک جزوه هم دارید لطفا بزارید.
با سلام
این مطلب که جزوه بد خط نصیب شما شده است شانس شماست...
برای دریافت کتاب - جزوه - نمونه سوال و...در مورد معادلات دیفرانسیل از لینک زیر پیگیر شوید در ضمن با استفاده از منبع های ذکر شده به اطلاع وسیع تر دست خواهید یافت...
کسی خبری از کتاب ریاضی 1 و 2 نیکوکار واسه ارشد عمران داره البته چاب 90 یعنی ازمون ارشد 90 هم توش باشه
من نیاز فوری دارم اگه کسی بلده ادرسو بذاره
کتاب های فارسی در این سایت شامل کپی رایت است و ادرس ان قرار داده نمیشود _________________ اشک هایی که برای هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم
سلام
اگر منظور خواندن كنكوري باشد كتاب آقاي آقاسي عالي است.
البته كتاب آقاي حاجي جمشيدي هم خوب است.
اگر منظور خواندن درسي براي ترم باشد كتاب آقاي دكتر نيكوكار. _________________ کاملترین مرجع کاربردی ABAQUS عمران
مهندس سهیل سروش نیا
کاملترین دوره ABAQUS سازه و ژئوتکنیک http://ssnabaqus.blogfa.com/
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید